Voor elke stap een oplossing

Haal ook het maximale uit je webshop. Beheer en verkoop producten op een efficiënte manier met behulp van onze oplossingen.

We begrijpen dat communicatie met leveranciers, partners, verkoopkanalen en gestroomlijnde connectie met uw business software van essentieel belang zijn voor een betrouwbaar geautomatiseerd bedrijfsproces. En daar hebben we een aantal simpele oplossingen voor ontwikkeld.

Start een webshop binnen 24u
Simpele installatie & gebruiksvriendelijk
Bespaar ontwikkelingskosten
Zet producten op alle marktplaatsen
Implementeer je eigen bedrijfsproces
Multi platform support
Omnichannel ready
Webshop Hosting beeldmerk

Webshop & hosting

In een paar stappen geregeld

Van voorraad -en productbeheer tot branding en marketing. Er zijn veel belangrijke zaken om rekening mee te houden voor een gezonde E-Commerce onderneming. Wij ontwikkelen tools die simpele oplossingen bieden voor complexe vraagstukken. Start vandaag je webshop en je bent binnen 24u online.

Logo-Templates_Webshopimporter_Webshop-Hosting-beeldmerk
Webshopimporter-beeldmerk

Volledige controle over productdata & leveranciers

Logo Webshopimporter 800px breed

Webshopimporter

Koppel leveranciers met je webshop

Dit cloudplatform maakt productsynchronisaties naar E-Commerce mogelijk, voor het eenvoudig bijwerken en updaten van voorraden van toeleveranciers. Hierdoor heb je altijd de actuele voorraad van groothandelaren en toeleveranciers up-to-date. Ook maakt Webshopimporter rechtstreeks verkopen uit de voorraad van leveranciers mogelijk. Beter bekend als dropshipping.

Meer over onze dropshipleveranciers >

Maak een koppeling met 1 van onze dropshipleveranciers

Universal beeldmerk

Universal Product Importer

Koppel eenvoudig je eigen leveranciers d.m.v. een CSV bestand

Naast onze dropship leveranciers is er de mogelijkheid om met de Universal Product Importer tool je eigen vertrouwde leveranciers toe te voegen. Hiervoor heb je een datafeed bestand nodig van je leverancier. Dit is meestal een .CSV bestand en is in de meeste gevallen door de leverancier al opgezet. Het enige wat je hoeft te doen is koppelen met je webshop en je kunt van start met je bekende producten met de voordelen van webshopimporter.

Logo-Templates_Webshopimporter_0007s_0000s_0003_Universal-Importer-beeldmerk
Logo-Templates_Webshopimporter_0007s_0000s_0004_Wisepim-beeldmerk
Wisepim 800x300 geen marge

Wisepim

Het multi-channel E-Commerce
platform van de toekomst.

Met Wisepim stel je je content centraal en koppel je meerdere shops aan je eigen unieke product content.

Met Wisepim kun je eenvoudig producten bewerken en verrijken in een gebruiksvriendelijk en intuïtief centraal Product Inventory Management systeem (PIM). Je kunt eigen leveranciers koppelen of kiezen voor een toevoeging op je huidige productassortiment door 1 van onze dropshipleveranciers toe te voegen. Bekijk hier Onze leveranciers

Na het bewerken is het mogelijk om de productgegevens eenvoudig te synchroniseren met de meest toonaangevende E-Commerce platformen. Bekijk platformen

Daarnaast verbind je in een handomdraai de best bezochte verkoopkanalen zoals Beslist.nl en Bol.com en vergelijkingssites als GoogleShopping en vergelijk.nl. Zo haal je maximaal rendement uit je webshop. Bekijk verkoopkanalen

Maak gebruik van het meest complete E-Commerce platform

Ontwikkeling op maat

Integreer bestaande enterprise systemen met ons
platform om vertrouwde bedrijfsprocessen te behouden

Hiervoor heb je een datafeed bestand nodig van je leverancier. Dit is meestal een .CSV bestand en is in de meeste gevallen door de leverancier al opgezet. Het enige wat je hoeft te doen is koppelen en je kunt van start met je bekende producten.

Logo-Templates_Webshopimporter_0007s_0000s_0000_Bosch-Media-beeldmerk