Integreer gemakkelijk product-en leveranciersdata

Integreer gemakkelijk product-en leveranciersdata

Met het webshopimporter platform beheer je compleet je eigen producten

Welke data je ook wil versturen en synchroniseren, het is geen probleem meer met Webshopimporter. Verhoog de omzet door het opzetten van leveranciers synchronisaties, orderkoppelingen en de export mogelijkheden naar marktplaatsen en vergelijkers. Beheer je webshop vanuit het nieuwe gebruiksvriendelijke dashboard.

Laat actuele voorraden zien
Check order status
Track & Trace module
Anticipeer snel op omzetcijfers
Verzend pakketten in je huisstijl
catssetup

Eenvoudig categorieën beheren

Koppel je eigen categorieën om zo producten uit te kiezen

De data komt beschikbaar in je overzicht van de leverancier aan de linkerkant. Rechts zie je eigen categorieën van je shop. Door eenvoudig mapjes toe te wijzen zet je eenvoudig producten over!

Pas eigen marges toe

In een gemakkelijk overzicht zie je al je koppelingen waarin de marges per individueel product aangepast kunnen worden.
mockup 1
extrasettings

Voeg specifieke regels toe

Heb je bepaalde condities voor je business?

Heeft je bepaalde condities nodig voor je business? Voeg eenvoudig nieuwe koppelingen toe aan je shop. We hebben vele meerdere opties toegevoegd naast het linker overzicht.

Installeer Webshopimporter eenvoudig via het gebruikelijke dashboard

Label producten met nieuwe specificaties

Verhoog vindbaarheid en verbeter zoekoptimalisatie

Wil je meerdere specificaties toevoegen? Dit is mogelijk met multi select filters en specificaties.

productdetails

Installeer de app

Veel gestelde vragen

Met dropshipment kun je producten in je shop verkopen zonder een fysieke voorraad aan te houden.

Indien een klant een bestelling heeft gedaan in je webshop, plaatst de order verder naar je dropship leverancier. Dit zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in producten zoals elektronica, kleding of huishoudartikelen. Deze gaat vervolgens over tot levering en levert de order direct bij je klant af. Dit heeft voor jou voordelen zoals geen opslag kosten en logistieke afhandeling, deze zijn geregeld door je leverancier.

Lightspeed eCom staat een max aantal API calls toe en verbruikt API calls tijdens het mappen van de categorieën. Je hebt dus de eerste keer tijdens gebruik nog een paar API calls over voor de daadwerkelijke import.

Dit betekent dat wanneer je de synchronisatie start de producten worden geïmporteerd maar de sync stopt als de max API calls bereikt is. Je dient dan geduld te hebben en simpelweg 10-15 min te wachten, dan komen weer API calls vrij (800). De sync kan je daarna weer starten.

TIP: We raden aan om langer te wachten (bijvoorbeeld 12 uur) zodat je de import in een keer kan draaien en er meer API calls zijn vrijgekomen. Deze restrictie is een limiet van Lightspeed eCom en niet onze app.

Je kunt eigen titels en beschrijvingen aan geïmporteerde producten toevoegen en de origine waarden overschrijden via uw shop’s Admin paneel. Nadat producten zijn geïmporteerd zullen alleen prijzen en voorraden worden ge-update.

Bekijk de Extra Synchronisatie opties via de Meer opties tabblad op de Data-Mappings pagina van je leverancier.

Ja, je kunt de originele categorie name die zijn geïmporteerd van je leverancier vanuit je Admin panel overschrijven met een eigen naam.

Als je niet de prijzen wilt gebruiken die van je leveranciers komen vink dan het Prijzen Synchroniseren optie uit in het Meer opties Tab op de Data-Mappings pagina van je leverancier. De prijzen zullen bij het synchroniseren niet worden overschreven door de prijzen in de datafeed van je leverancier.

Als je categorieën zelf wilt herstructureren vink dan eerst het Categorieën synchroniseren optie uit. Dit voorkomt dat producten van je leveranciers data feed telkens zullen worden opgeslagen in hun respectievelijke categorieën bij elke synchronisatie die je naar je shop hebt gekoppeld. Nadat de Categorieën synchroniseren optie uit is gevinkt kan je veilig de geïmporteerde categorieën herindelen in het Admin panel van je shop.

Door categorie koppelingen op de Data Mappings pagina te verwijderen zullen producten in die categorie worden verwijderd bij de volgende synchronisatie tijd.

Als je je shop volledig wilt legen ga je naar de Meer opties tabblad en klik je op Shop Legen. Alleen producten dat je hebt geïmporteerd via Webshopimporter zullen worden verwijderd.

Voor vragen, maatwerk koppelingen en support mail ons op info@webshopimporter.com Maak ook kennis met onze andere product families.